Volwassenteam

Wij zijn Stephanie en Tina, klinisch psychologen met elk onze eigen specialismen, interesses en ervaring. Volwassenen van 18 tot 99 jaar kunnen bij ons terecht met uiteenlopende problemen op psychisch, relationeel, professioneel en schools vlak.

 

We bieden eerstelijnshulp aan, dit wil zeggen dat deze hulp direct toegankelijk is en je geen doorverwijzing nodig hebt. Via een beperkt aantal gesprekken helpen we je om weer op eigen kracht verder te kunnen. Ook voor psychotherapie kan je bij ons terecht.

 

Op onze eigen pagina’s vind je een uitgebreide beschrijving van onze achtergrond en ervaring, klik hiervoor op onze foto's.

 

Als je contact wil opnemen, kan je ons bereiken op: ttdepoolster@gmail.com.

Kinder- en jongerenteam

Volwassenteam

 

Stephanie is maatschappelijk assistent en klinisch psychologe. Ze volgt een opleiding tot cliëntgericht gedragstherapeut en EMDR-therapeut. In haar verschillende jobs heeft ze ervaring opgebouwd met individuele therapie (angst, depressie, burn-out, stress, gezinsproblemen), ouderbegeleiding, faalangsttraining en sociale vaardigheidstrainingen. Stephanie werkt voornamelijk met adolescenten en jongvolwassenen.

Tina is klinisch psycholoog en cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut. Ze heeft ervaring in individuele therapie (o.a. stemmingsklachten, zelfvertrouwen, assertiviteit, burn-out, verwerking van ingrijpende gebeurtenissen, familiale problemen, ...) Van 2015 tot 2019 werkte ze als counselor in een vroedvrouwenpraktijk waar ze mensen met pré- en postnatale klachten begeleidde. Tina werkt met volwassenen.

Home TT De Poolster