Volwassenteam

Wij zijn Stephanie en Tina, klinisch psychologen met elk onze eigen specialismen, interesses en ervaring. Volwassenen van 18 tot 99 jaar kunnen bij ons terecht met uiteenlopende problemen op psychisch, relationeel, professioneel en schools vlak.

 

We bieden eerstelijnshulp aan, dit wil zeggen dat deze hulp direct toegankelijk is en je geen doorverwijzing nodig hebt. Via een beperkt aantal gesprekken helpen we je om weer op eigen kracht verder te kunnen. Ook voor psychotherapie kan je bij ons terecht.

 

Op onze eigen pagina’s vind je een uitgebreide beschrijving van onze achtergrond en ervaring, klik hiervoor op onze foto's.

 

Als je contact wil opnemen, kan je ons bereiken op: ttdepoolster@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Marian is klinisch psychologe en PRH-coach. Ze werkt sinds 2010 met (jong)volwassenen en heeft vooral ervaring opgebouwd in het begeleiden van vragen rond zelfwaardering/zelfbeeld, omgaan met moeilijke gevoelens (stress, rouw, verdriet, …) en relatieproblemen (assertiviteit, eenzaamheid, problemen in de partnerrelatie, …). Naast coaching biedt ze ook diverse workshops en cursussen aan rond persoonlijke groei.

Stephanie is maatschappelijk assistent en klinisch psychologe. Ze volgt een opleiding tot cliëntgericht gedragstherapeut en EMDR-therapeut. In haar verschillende jobs heeft ze ervaring opgebouwd met individuele therapie (angst, depressie, burn-out, stress, gezinsproblemen), ouderbegeleiding, faalangsttraining en sociale vaardigheidstrainingen. Stephanie werkt voornamelijk met adolescenten en jongvolwassenen.

Home TT De Poolster

Psychotherapie voor kinderen, jongeren, ouders en volwassenen
We hebben opnieuw afspraken in de praktijk. Voor afspraken rond COVID-19 maatregelen, kan u terecht bij uw therapeut.