Kinder- en jongerenteam

unnamed.jpg
IMG_20190923_183550_edited.jpg
Afbeelding1.png

Kinder- en jongerenteam

Volwassenteam

Wij zijn Charita, Jolien, Stephanie en Tiffany. Ons team bestaat uit een kinder- en jeugdpsychiater en klinisch psychologen. We werken samen met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders om te zoeken waar het stroef loopt en hoe we hier iets aan kunnen doen. Hieronder vind je al een klein beetje informatie over wie we zijn, maar je kan op onze eigen pagina’s een uitgebreide beschrijving vinden (klik hiervoor op de foto).  Als je vragen hebt of contact op wilt nemen, kan je ons bereiken op ttdepoolster@gmail.com

Charita is kinder- en jeugdpsychiater en is werkzaam in de Poolster en CGG PassAnt. Ze is afgestudeerd als clientcentered therapeut in 2020 en is begonnen met een EMDR-opleiding.

Jolien is klinisch psychologe voor kinderen en jongeren vanaf 3 jaar. Ze werkt sinds 2016 als studiecoach met jongeren en ondertussen als klinisch psychologe. In deze periode heeft ze ervaring kunnen opbouwen met therapie, studiebegeleiding, faalangst en coaching. Jolien volgt nog een bijkomende opleiding tot EMDR-therapeut.

 

Stephanie is kinder- en jongerenpsychologe en cliëntgericht gedragstherapeut in opleiding. Ze werkt sinds 2008 met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders als maatschappelijk assistent en ondertussen als psychologe. In haar verschillende jobs heeft ze ervaring opgebouwd met studiebegeleiding, faalangst, coaching en therapie en sociale vaardigheidstrainingen. Stephanie volgt nog een bijkomende opleiding tot EMDR-therapeut.

 

Tessy is naast psychologisch conusulent afgestudeerd als klinisch orthopedagoge in 2019. Ondertussen heeft ze ervaring opgebouwd met de begeleiding van kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen rond sociale vaardigheden, emotieregulatie en gedragsproblemen. 

Hallo, ik ben Tiffany! Een kinder- en jongerenpsychologe die vanuit een krachtgericht perspectief kinderen, jongeren, jongvolwassenen en gezinnen wil ondersteunen in het omgaan met en verwerken van de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden. In het begeleiden van anderen vertrek ik graag vanuit een samenwerkingsverband waarbij we via de reeds aanwezige kwaliteiten, vaardigheden en capaciteiten op zoek gaan naar hoe men weer verder kan. 

 

Home TT De Poolster