Kinder- en jongerenteam

Wij zijn Charita, Jolien, Stephanie en Tiffany. Ons team bestaat uit een kinder- en jeugdpsychiater en klinisch psychologen. We werken samen met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders om te zoeken waar het stroef loopt en hoe we hier iets aan kunnen doen. Hieronder vind je al een klein beetje informatie over wie we zijn, maar je kan op onze eigen pagina’s een uitgebreide beschrijving vinden (klik hiervoor op de foto).  Als je vragen hebt of contact op wilt nemen, kan je ons bereiken op ttdepoolster@gmail.com. 

Charita is kinder- en jeugdpsychiater.

Jolien is klinisch psychologe voor kinderen en jongeren vanaf 3 jaar. Ze werkt sinds 2016 als studiecoach met jongeren en ondertussen als klinisch psychologe. In deze periode heeft ze ervaring kunnen opbouwen met therapie, studiebegeleiding, faalangst en coaching. Jolien volgt nog een bijkomende opleiding tot EMDR-therapeut.

 

Stephanie is kinder- en jongerenpsychologe en cliëntgericht gedragstherapeut in opleiding. Ze werkt sinds 2008 met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders als maatschappelijk assistent en ondertussen als psychologe. In haar verschillende jobs heeft ze ervaring opgebouwd met studiebegeleiding, faalangst, coaching en therapie en sociale vaardigheidstrainingen. Stephanie volgt nog een bijkomende opleiding tot EMDR-therapeut.

 

Tiffany is klinisch psychologe en werkt sinds 2015 als coach met jongeren en jongvolwassenen als psychologisch consulente. In deze periode heeft ze ervaring kunnen opbouwen met studiebegeleiding, faalangst, coaching en sociale vaardigheden.

 

Home TT De Poolster

Psychotherapie voor kinderen, jongeren, ouders en volwassenen
We hebben opnieuw afspraken in de praktijk. Voor afspraken rond COVID-19 maatregelen, kan u terecht bij uw therapeut.